19 Απριλίου 2011

Δείτε την ταράτσα σας...οικονομικά


Η επιλογή και εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού σταθμού είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί γνώση, επαγγελματισμό και σιγουριά προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί στο σωστό χρονικό διάστημα με τις σωστές προδιαγραφές και να αποφέρει τις προβλεπόμενες αποδόσεις.
Η DIONIC SOLAR ανήκοντας στον Όμιλο εταιρειών DIONIC έχει το πλεονέκτημα ενός ισχυρού Ομίλου που βρίσκεται πίσω από κάθε βήμα και εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε φάση υλοποίησης του έργου.

Στην επιλογή του εξοπλισμού με τις συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες παραγωγής που εξασφαλίζουν την διαθεσιμότητα του εξοπλισμού αλλά και την επιλογή του με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της συγκεκριμένης εγκατάστασης.
Στη μελέτη και το σχεδιασμό της εγκατάστασης που πάντα λαμβάνουμε υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου, της περιοχής καθώς και των απαιτήσεων του πελάτη που αποφασίζει μια τόσο σημαντική επένδυση.
Στην επικοινωνία που γίνεται μόνο με τα εξειδικευμένα στελέχη της DIONIC SOLAR. Σήμερα που ο χρόνος μας είναι πάντα περιορισμένος είναι σημαντικό να υπάρχει κάποιος που να απαντά σε όλα τα ερωτήματα μας, να αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και χρονοβόρες επικοινωνίες με τους αρμόδιους φορείς και να ξέρουμε ότι θα το κάνει σωστά και χωρίς καθυστέρηση. Τα στελέχη μας αναλαμβάνουν όλες τις διαδικασίες για λογαριασμό σας και σας ενημερώνουν όποτε και όσο συχνά θέλετε.
Στη χρηματοδότηση που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία του κάθε έργου. Με τους ισχυρούς δεσμούς του Ομίλου DIONIC με τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα εξασφαλίζουμε για σας τα πιο συμφέροντα και ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης έτσι ώστε το έργο σας να προχωρήσει απρόσκοπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου